logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search
 

Corona-info, reserveren en contact

Reserveren

Corona-info

Reserveren voor een tafel binnen of op het terras, is bij Tof Koekie niet nodig (omdat we geen restaurant zijn). Wel vragen we je eerst te melden bij een van onze medewerkers voor je gaat zitten op het terras. Je mag met maximaal 2 volwassenen die niet tot hetzelfde huishouden behoren, aan 1 tafel zitten. Ben je met meer, dan zitten de derde en vierde persoon aan de volgende tafel op 1,5 meter afstand (indien deze vrij is) et cetera. Kinderen tot 12 jaar tellen hierin niet mee, en mogen aanschuiven bij de volwassenen.

Let op: het is niet toegestaan om te blijven staan (bijvoorbeeld bij een andere tafel met bekenden, waar je op 1,5 meter afstand even een praatje wilt maken).

Voor je gaat zitten, vragen onze medewerkers of je de ‘gezondheids-checklist’ wilt doornemen met daarop vragen over je gezondheid m.b.t. Corona. Moet je 1 of meerdere vragen met ‘ja’ beantwoorden, dan mag je helaas niet plaatsnemen bij Tof Koekie. We vragen je vriendelijk hierover niet met ons in discussie te gaan; we volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de overheid en riskeren geen boetes.

Reserveren

Wil je zeker zijn van een tafeltje, dan kun je ons bellen of een mail sturen om te reserveren. We hanteren hier op dit moment (nog) geen vaste regels voor, we laten het afhangen van de situatie of we een reservering aan kunnen nemen of niet. Dat kan bijvoorbeeld liggen aan de grootte van het gezelschap of de te verwachten drukte. We passen ons aan waar nodig en zijn hier open over in onze communicatie.

Een reservering is pas definitief als je deze van ons per e-mail bevestigd hebt gekregen.

Bestellen

Nu we een mooie taartvitrine hebben en meer ruimte om te bakken, kun je ook gebak voor thuis of op het werk bestellen. Heb je wat te vieren? Kies een lekkere taart uit en wij zorgen dat deze op de afgesproken datum op gehaald kan worden bij Tof Koekie. Bekijk onze Taart Kaart of neem contact op voor meer mogelijkheden.
Ook kun je reserveren voor de High Picknick. Een echte High Tea maar dan in picknick-vorm!

Neem contact op

Telefoon
EMAIL
Adres
Volg ons

+31 73 7370420

reserveren@tofkoekie.nl

Achter ’t Stadhuis 16a, Den Bosch

Sorry, the comment form is closed at this time.