logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search

Ik heb mijn 31e verjaardag en het behalen van m’n diploma hier gevierd! Alles was super geregeld, de cakes en taarten waren heerlijk vers gemaakt (aanrader is echt de worteltaart!). Rondkruipende en rondrennende kinderen zijn totaal geen probleem voor ze. Ook de borrel was perfect verzorgd. Kortom ook voor ‘Grotemensenfeestjes’ ben je hier aan het juiste adres!


Familiefeestje of borrel

voor Grote Mensen én kinderen

Ook als je iets te vieren hebt met een gezelschap van 40 mensen of meer, zit je bij Tof Koekie gebakken.

Je kent het wel, je wilt een feestje geven waarbij je vrienden en familie uitnodigt. Maar, die nemen natuurlijk hun kinderen mee! HELP!
Omdat er altijd wel een reden is om iets te vieren, zorgen wij ervoor dat zowel Grote Mensen als kinderen een ontzettend gezellige middag/avond beleven.

Tof Koekie is knus en overzichtelijk dus je kunt de spelende kinderen in de gaten houden terwijl je bij praat met je oom of beste vriendin. Wij zetten met alle liefde de beste koffie van Sampietro Specialty Coffee die speciaal voor ons gebrand wordt in Den Bosch. Daar hoort natuurlijk gebak bij, dat huisgemaakt wordt. Van worteltaart tot appeltaart, van zomerse fruittaart tot mokka-gebakjes of een echte regenboogtaart, de keuze is reuze!

Na de koffie geniet je van onze biologische frisdranken en ranja, verse sappen of smoothies, of je gaat lekker aan de borrel. We hebben verschillende speciaalbieren en geselecteerde wijnen in huis. Voor een extra gouden randje trekken we de bubbels voor je open; de Nederlandse ‘parelwijn’ van het Betuws Wijndomein is daar uitstekend geschikt voor, net als hun alcoholvrije Betuwe Bruis rosé!
Bij een borrel horen hapjes, als je het ons vraagt. Kies van onze borrelkaart of laat je extra verwennen met huisgemaakte hapjes (vlees, vis en/of vega).

Daarna nog trek en je gasten met een voldaan gevoel naar huis laten gaan? Reserveer dan een klein buffet met voor kinderen en Grote Mensen verschillende gerechtjes om het feest in stijl af te sluiten.

Jouw feestje bij Tof Koekie?

Feestjes zijn mogelijk vanaf 15.00 ’s middags, of eerder in overleg. Vanaf 25 volwassenen is het mogelijk Tof Koekie exclusief te reserveren. Ben je met minder gasten, dan reserveren we het benodigd aantal tafels/stoelen voor jullie en is Tof Koekie daarnaast open voor andere gasten (wil je toch exclusief met minder personen, dan geldt een toeslag van 150 euro).

Neem contact met ons op om je wensen en onze mogelijkheden te bespreken, we denken graag met je mee!

Sorry, the comment form is closed at this time.