logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search

Tof Koekie is een ontbijt-, lunch- en borrelbar waar wij – Martin en Marlene – ouders met jonge kinderen bijzonder welkom heten.
Want zo’n plek misten wij in Den Bosch. Met onze twee kinderen van (destijds) 4 en 1,5 jaar oud, was het altijd zoeken naar een locatie waar we inclusief kinderwagen en overige spullen, prettig konden zitten en waar de kinderen zich (liefst langer dan een kwartier) konden vermaken. En áls we zo’n plek al vonden, misten we vaak een echt lekkere menukaart. Want ja, we houden ook van goede koffie of een goed glas wijn op z’n tijd.

Daarom besloten we die plek zelf de creëren
Eind maart 2017 openden we onze deuren midden in het centrum van Den Bosch. Als je (jonge) kinderen heb, hoef je je vanaf nu dus niet langer af te vragen wat de handigste of leukste plek is om heen te gaan met z’n allen, want we hebben Tof Koekie helemaal op die behoeftes afgestemd.

Kom je met je baby? Dan kun je die natuurlijk fijn op schoot houden, maar je kunt hem of haar ook even in de speciale babybox leggen. Terwijl je kleintje lekker op de kussens ligt of met het zachte speelgoed speelt, kan jij even rustig genieten van je cappuccino of latte met een vers stuk taart.

Zijn je kinderen al iets groter? Dan kunnen ze zich uitleven in de speelhoek. Die ligt vol met boeken (met alle bladzijdes er nog in ;-)) en puzzels. Ook kunnen je kinderen zelf een stuk papier van de tekenrol scheuren om een kunstwerk te maken. De punten van onze kleurpotloden worden dagelijks geslepen.

Kunnen je kinderen niet goed stilzitten? Geen probleem, bij ons mogen ze gewoon lekker rondlopen. Of met krijtjes op onze speciale krijtmuur tekenen!

Of zijn ze zo wiebelig om een andere reden…?
Zul je net zien… Zit je lekker aan de thee met een koekje, ruik je toch iets herkenbaars als je kind voorbij loopt. Geen nood, wij hebben een grote (en schone!) verschoonruimte bij de toiletten achterin de zaak. Iets vergeten? Ook daar hebben we aan gedacht. Er staat altijd een voorraadje luiers, billendoekjes en luierzakjes klaar. Omdat wij onze eigen kinderen altijd meegeven “na het plassen, handen wassen” hebben we twee verschillende wastafels: één voor Grote Mensen en een verlaagde wastafel voor kinderen. En weet je wat gaaf is? Het water van de kinderwastafel wordt nooit heet en een lampje in de kraan geeft aan of er warm of koud water naar buiten stroomt. Hoe cool is dat?!

Heb je geen kinderen? Dat maakt ons niks uit!
Iedereen die wil genieten van goede koffie of thee, vers sap of een heerlijk wijntje of (speciaal)biertje, is welkom bij Tof Koekie. Onze lunchkaart biedt voor iedereen wat lekkers (ook als je een allergie of intolerantie hebt).

Met de Markt om de hoek, op loopafstand van de prachtige musea van Den Bosch en met twee grote parkeergarages vlakbij, is Tof Koekie altijd om de hoek. Kom je op de (bak)fiets, dan kun je deze naast of achter ons pand parkeren, maar ook de gratis bewaakte fietsenstallingen in de Wolvenhoek en de Kerkstraat zijn niet ver weg.

Kortom: vanaf nu is er in Den Bosch altijd een perfecte plek voor jou en je gezin.

Sorry, the comment form is closed at this time.