logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search

Ben jij die stressbestendige all-rounder met ruime horeca-ervaring en de ambitie om op korte termijn (assistent)bedrijfsleider te worden van een kindvriendelijke horecazaak? Ben jij die aanpakker die zowel meedraait achter de bar en in de bediening als helpt met schoonmaken aan het eind van de dag?

Dan ben jij wellicht de tough cookie die wij zoeken voor Tof Koekie!

Wij zijn op zoek naar een ervaren horecamedewerker voor (op dit moment) de woensdag en de zondag. Je werkweek kan geleidelijk worden uitgebreid naar vier dagen per week. Naast deze vaste dagen ben je flexibel inzetbaar op andere dagen – uiteraard altijd in overleg. We zoeken iemand die op korte termijn medeverantwoordelijk wordt voor het runnen van Tof Koekie, waarbij je naast de dagelijkse werkzaamheden de eigenaars vertegenwoordigt als deze niet zelf aanwezig zijn.

Wat breng je mee?

De gasten in Tof Koekie zijn voornamelijk (groot)ouders met (klein)kinderen en dat vind jij een leuke doelgroep. Gastvrijheid en stressbestendigheid gaan bij jou hand in hand en bij voorkeur heb je al een diploma sociale hygiëne. Je weet hoe je moet werken met verse producten en hoe je de mooiste cappuccino’s en lattes maakt, of je bent bereid dit snel te leren. Bij Tof Koekie maken en bakken we alles zelf, van ontbijt en lunch tot koekjes en bananenbrood. Van borrelhapjes tot gevulde soesjes. Kun jij zelf bakken? Dan heb je bij ons een streepje voor.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Tof Koekie betekent: werken in een tof team met leuke collega’s en gezellige gasten, met fijne werktijden. Je krijgt veel vrijheid om initiatief te nemen en je werk nóg leuker en beter te maken. Sowieso drink je bij ons de lekkerste koffie van Den Bosch 😊.

Heb je nog geen diploma sociale hygiëne, dan kun je die op korte termijn behalen. Ook andere werkgerelateerde cursussen behoren tot de mogelijkheden. Salaris is conform de Horeca CAO afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Over Tof Koekie

Tof Koekie is een ontbijt-, lunch-, en borrelbar in het centrum van Den Bosch, waar ouders met jonge kinderen bijzonder welkom zijn. Bij Tof Koekie is alles afgestemd op gezinnen, maar dan wel op zo’n manier dat iederéén het naar z’n zin heeft. Terwijl de volwassenen genieten van gezonde en verse gerechten, goede wijn, speciaalbier of een borrelplankje, kunnen de kinderen spelen in de speelhoek of tekeningen maken op onze krijtmuur. Kijk voor meer informatie op www.tofkoekie.nl

Solliciteren?

Zie je het helemaal zitten om bij ons te komen werken, mail ons dan je motivatie en CV. Heb je nog vragen, dan kun je Martin ook eerst even bellen of appen op 06-20158831.

Sorry, the comment form is closed at this time.